Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Waterbouwdag 1999 in Chassé Theater in Breda

Datum nieuwsfeit: 17-06-1999
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Content-Disposition: inline

Waterbouwdag 1999

Op donderdag 17 juni a.s. zal in het Chassé Theater in Breda de Waterbouwdag 1999 worden georganiseerd. Ook dit jaar zal de formule van voorgaande jaren weer gebruikt worden: voordrachten met een praktische tot een beleidsmatige insteek en een informatieve expositie om elkaar te ontmoeten en bij te praten.

Ook dit jaar zal het programma van de Waterbouwdag worden voorbereid door een breed samengestelde commissie bestaande uit vertegenwoordigers van CUR, NIRIA, KIvI, TI-KVIV, Directoraat-Generaal Rijkswaterstaat, CEDA, ONRI, VBKO, PIANC, Waterbouwdispuut, TU Delft, Rotterdam Maritime Group, Grondmechanica Delft, WL/Delft Hydraulics, Nethconsult en ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie