Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Avontuurlijke serie 'Roar' bij NET5

Datum nieuwsfeit: 18-06-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
NET5

Persberichten 'Roar': avontuurlijke serie tegen achtergrond 400 na Christus

Vrijdag 18 juni tussen 19.40 en 20.30 uur, brengt NET 5 de eerste aflevering van de nieuwe avonturenserie `Roar' op het scherm, waarin het bijzondere leven van de twintigjarige held Conor (Heath Ledger) centraal staat.

In 400 na Christus moet Conor vele ellende trotseren om zijn volk naar de vrijheid te leiden. In zijn gevecht voor vrijheid staat het `geschreeuw' van zijn volk op de eerste plaats. Conor wordt geadviseerd door Galen, een wijze man die in bezit is van de geheimen betreffende magie en kracht. Daarnaast heeft Conor een aantal bondgenoten, te weten Tully (Alonzo Greer), Catlin (Vera Farmiga) en Fergus (John Saint Ryan). Galens tegenstander is Longinus (Sebastian Roche), een ogenschijnlijk aantrekkelijke dertigjarige man, die eigenlijk een vierhonderd jaar oude Romein is. Longinus is zowel de tovenaar van koningin Diana (Lisa Zane) alsmede haar spirituele adviseur. Hij heeft alles voor Diana over en gaat door het vuur voor haar.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie