Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Loopbaan-adviseur Jack van Minden op Monsterboard.nl

Datum nieuwsfeit: 18-06-1999
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Persbericht

Amsterdam, 18 juni 1999

LOOPBAAN-ADVISEUR JACK VAN MINDEN OP MONSTERBOARD.NL Antwoord op vragen op vernieuwde carrihresite

Deze week start de eerste van een reeks experts met het adviseren van bezoekers van Monsterboard.nl. Jack van Minden, schrijver van het boek 'Alles over solliciteren op Internet', bijt de spits af met adviezen en reacties op berichten in het nieuwe forum. Dit onder de noemer 'Vraag het de Loopbaan Adviseur'. In het forum plaatsen Monsterboard.nl-bezoekers berichten, vragen ze om hulp of een mening en geven suggesties aan elkaar. Inmiddels maken duizenden bezoekers gebruik van deze mogelijkheid om online met anderen in contact te komen en te reageren op elkaars berichten.

Psycholoog Van Minden is directeur van het advies- en trainingsbureau Psycom in Amstelveen, dat loopbaantrainingen verzorgt en managers en bedrijven adviseert en traint. Daarnaast schreef hij bestsellers als 'Alles over psychologische tests', 'Alles over selectiegesprekken', 'Alles over assessment centers' en 'Alles over salarisonderhandelingen'.

NIEUWE INHOUD
Sinds de site van Monsterboard.nl compleet vernieuwd is, is de ontwikkeling van de inhoud een belangrijk speerpunt in de strategie van de carrihresite. Monsterboard.nl zorgt er samen met een aantal gerenommeerde partijen voor dat het de moeite waard is vaak bij Monsterboard.nl terug te komen. De bladen FEM de Week en NeXT! leveren artikelen, Swets Test Publishers geeft voorlichting over alles wat te maken heeft met psychologische tests bij werving en selectie, 'information broker' Alroy & Liddell levert nieuws via de nieuwsattenderingsservice NewScan en boeken op Monsterboard.nl komen direct van Proxis.

Veel van de informatie is te vinden in het Carrihre Centrum dat voor het gemak van de gebruiker uit vier zones bestaat: Campus voor starters, Mid-Career voor het middenkader, Executive voor leidinggevenden en managers en er is een speciale zone voor HR-professionals. Studenten kunnen in Campus onder Profiel bijvoorbeeld een interview lezen met iemand die pas werkt en een interessante baan heeft. Bij Quizzes & Tools staat een virtuele sollicitatietraining en een salariswijzer. Ook komen bezoekers op Monsterboard.nl bijvoorbeeld meer te weten over netwerken, solliciteren en carrihre management. Voor elke zone zijn er wekelijks nieuwe artikelen in Features en nieuws in Werkweek. Voor andere relevante onderwerpen geeft Monsterboard.nl een overzicht van Links naar gespecialiseerde sites.

Monsterboard.nl maakt deel uit van Monster.com, het grootste internationale carrihrenetwerk op het World Wide Web. Maandelijks bezoeken meer dan 7 miljoen mensen wereldwijd de Monster-sites. De internationale database omvat meer dan 1 miljoen c.v.'s en meer dan 200.000 vacatures. Wereldwijd werven nu 80.000 bedrijven personeel via Monster-sites in acht verschillende landen.

# # #
Noot aan de redactie:
Door je met je e-mailadres aan te melden via My Monster en je op te geven voor de wekelijkse Monsterboard.nl Nieuwsbrief blijf je vanzelf op de hoogte van de inhoud van de site.

Voor meer informatie en beeldmateriaal van de nieuwe website, huisstijl of reclamecampagne:

Martijn van den Heuvel
Monsterboard.nl
E-mail: (mvdheuvel@monsterboard.nl)
Telefoon: 020 - 675 75 89
Fax: 020 - 675 86 61
www.monsterboard.nl

Christel van der Boom
DLV Public Relations
E-mail: (info@dlvpr.nl)
Telefoon: 023 - 565 19 18
Fax: 023 - 562 83 86

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie