Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Studieverenigingen TUE kiezen Multivers van Unit 4

Datum nieuwsfeit: 18-06-1999
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

STUDIEVERENIGINGEN TU EINDHOVEN KIEZEN VOOR MULTIVERS FOR WINDOWS VAN UNIT 4

Sliedrecht, 17 juni 1999 - Softwarebedrijf Unit 4 heeft in nauwe samenwerking met haar dealer ACA IT Solutions B.V. uit Eindhoven een sponsorcontract afgesloten met vijf studie-verenigingen van de Technische Universiteit Eindhoven. De studieverenigingen gaan voor het voeren van hun finan-ciële administratie en de ledenadministratie gebruik maken van het pakket Multivers for Windows. De officiële ondertekening van de contracten zal plaatsvinden op vrijdag 18 juni om 16.00 uur in het kantoor van ACA te Einhoven.

De contracten zijn afgesloten met de studieverenigingen Industria (technische bedrijfs-kunde), e.t.s.v. Thor (elektrotechnische faculteit), Simon Stevin (werk-tuigkunde), Intermate (opleiding techniek & maatschappij) en Gewis (faculteit wis-kunde en informatica).

Best getest:
In het MKB blad Bizz van 9 juni schrijft Bart Nagel: "In deze test kan er maar één winnaar zijn: Multivers (for Windows) van Unit 4". Hij gaat verder: "Dit pakket van Unit 4 is duidelijk het meest eigentijds. De integratie met internet gaat het verst, Unit 4 is eigenlijk de enige die er iets mee doet. Een absoluut pluspunt tegenover concurrerende pakketten is de managementassistent in het pakket. Unit 4 wil de software dan ook voor u laten denken en daarmee is het de concurrenten op gebied van gebruiksgemak tien stappen voor". Uiteindelijk sluit hij af met: "De accountant dicteert de markt. Wanneer ondernemers immers in zee gaan met een gerenommeerd accountantskantoor om hun boekhouding uit te besteden, kunnen ze simpelweg beter de software gaan gebruiken waarmee dat kantoor werkt. Een enkel kantoor adviseert op deze basis Unit 4. Gerrit Koops van Pasman & Bakker in Rotterdam zegt dat het aan de klant is om te zeggen welk pakket het wordt. Maar omdat wij Multivers voor Windows gebruiken, gaat daarnaar de voorkeur uit".

Marguérite Haans, bestuurslid van Industria: "Bij studievereniging Industria werken we al drie jaar met het pakket Multivers for Windows. Tot nu toe zijn wij zeer tevreden, Multivers heeft onze boekhouding vergaand kunnen professionaliseren en is makkelijk in gebruik. Omdat onze collega-verenigingen nu ook met Multivers gaan werken is kennis uitwisseling mogelijk en kunnen we het programma optimaal benutten. Het maakt ook de kennisoverdracht aan volgende besturen van onze eigen studievereniging gemakkelijker. De training op maat, die door ACA verzorgd zal worden, is helemaal afgestemd op onze situatie. Een echt window of opportunity".

Michiel van der Linde, Campus Recruitment Manager van Unit 4: "Unit 4 wil meer bekendheid krijgen in studentenland. Immers de studenten van vandaag zijn de beslissers en de werknemers van morgen. Door het spon-so-ren van de studenten-verenigingen wil Unit 4 deze jonge weten-schap-pers onder---steunen en stimuleren en tegelijkertijd haar eigen naams-bekend-heid verder vergroten. Unit 4 wil hiermee haar betrokkenheid bij de beslissers van morgen tonen en de banden met de universitaire wereld verder aanhalen. Bovendien dragen we op deze wijze bij aan een verdere professionalisering van studieverenigingen.''

Ruud Drayer, Sales- en Marketingmanager van ACA: " ACA is de marktleider in de regio op het gebied van automatiseringsoplossingen voor het MKB en officieel sponsor van de 5 studentenverenigingen van de TU Eindhoven. ACA stelt de studenten training en support voor de Unit 4 software gratis ter beschikking. Hierdoor maken zij vast kennis met de diverse mogelijkheden om bedrijfskundige- en administratieve vraagstukken op te lossen. En niet onbelangrijk, de studenten zullen voortaan meer tijd en geld overhouden voor studie en verenigingsleven."

Profiel UNIT 4
Unit 4 ontwikkelt en levert softwarepakketten voor kleine, middelgrote en grotere ondernemingen en instellingen op het gebied van administratie, groothandel, logistiek, accountancy, gezondheidszorg en security in de Benelux.

Unit 4 onderscheidt de volgende Divisies, elk met hun specifieke product-marktcombinatie:

* Divisie Small and Medium sized Businesses voor ondernemingen in het Midden- en Kleinbedrijf;

* Divisie Enterprise Solutions ten behoeve van middelgrote en grotere ondernemingen in de groothandels- en logistieke sector;
* Divisie Accountancy met een totaalaanbod van software en diensten ten behoeve van de accountancy-sector;

* Divisie Healthcare, met programmatuur voor de gezondheidszorg ten behoeve van onder andere de financiële administratie, bewonersregistratie en de zorgondersteuning

* Divisie Security met security software en dienstverlening voor PC-gebruikers in corporate- en retailomgevingen in de Benelux.
* Divisie Services waarin de ondersteuning van de Unit 4 producten wordt verzorgd m.b.v. vooronderzoeken, implementatie, consultancy, trainingen en support.

In 1998 boekte de onderneming een omzet van NLG 90,4 miljoen (een stijging van 148 % ten opzichte van NLG 36,4 miljoen in 1997). De nettowinst steeg naar NLG 11,3 miljoen (100 % meer dan de NLG 5,7 miljoen in 1997). Inmiddels zijn er over diverse locaties verspreid in de Benelux, ruim 500 medewerkers in dienst van Unit 4. Informatie over UNIT 4 en haar producten is beschikbaar op het World Wide Web op www.unit4.nl/

Profiel ACA IT-Solutions
ACA in Eindhoven is een snelgroeiend en succesvol automatiseringsbedrijf dat begin jaren '80 is opgericht om op het gebied van kantoorautomatisering bedrijven steeds het allerbeste te bieden. We leveren niet alleen computers, systemen en software, maar ook een uitgebreid dienstenpakket dat speciaal is ontwikkeld om in alle automatiseringsbehoeften te voorzien. Kwaliteit, service en klanttevredenheid zijn daarbij de sleutelbegrippen. ACA is businessparner van IBM, Compaq, Hewlett-Packard en Mannesmann Tally. Verder levert ACA maatwerkoplossingen voor Lotus Notes. Tevens behoort ACA tot de selecte groep van O.E.M. Partners voor Microsoft, Lotus en Unit 4 software.

Sinds november 1998 is ACA gevestigd in een nieuw pand langs de A2. Hier zetten meer dan 150 professionals zich in voor onze klanten. Informatie over ACA en haar producten is beschikbaar op het World Wide Web op www.aca.nl/

Voor meer informatie: (

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie