Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Xerox introduceert nieuwe DocuPrint inkjetkleurenprinters

Datum nieuwsfeit: 18-06-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Persbericht

Uitstekende prijs/prestatieverhoudingen:

Xerox introduceert drie nieuwe DocuPrint inkjetkleurenprinters

Amstelveen, 17 juni ­ Terwijl de concurrentie in de markt voor inkjetkleurenprinters scherper is dan ooit, introduceert Xerox drie nieuwe personal inkjetprinters voor de SOHO- (small office/home office) omgeving. De nieuwe printers bieden een uitstekende prijs/prestatieverhouding, waarbij de DocuPrint C6 zelfs de goedkoopste echte vierkleurenprinter is van dit moment.

Zowel de Xerox DocuPrint C6 als de C8 bieden gebruikers een hoogwaardige afdrukkwaliteit voor tekst en foto's van 1200 x 600 dots per inch (dpi) en een ingebouwde foto-printkop. De DocuPrint C6 print tot 4 pagina's per minuut (ppm) in zwart/wit en 1 ppm in kleur. De DocuPrint C8 heeft een printsnelheid van 5 ppm in zwart/wit en 2,5 ppm in kleur. Beide printers worden geleverd met vier aparte inkjetcartridges, zodat gebruikers alleen de lege kleurcartridges hoeven te vervangen. De meeste concurrerende modellen kennen één cartridge voor de vier kleuren tezamen.

De DocuPrint C11 is met een fotokwaliteitresolutie van 1200 x 1200 dpi een printer die uitblinkt in zowel tekst als kleurenafbeeldingen. De C11 print tot 9 ppm in zwart/wit en 5 ppm in kleur en leent zich voor vele toepassingen: van zakelijke presentaties en grafieken, tot internetfoto's en zelf ontworpen huisstijlen.

Tegelijkertijd met de nieuwe DocuPrints introduceert Xerox de Creative Printing Website. Deze website biedt talloze online activiteiten voor de SOHO- en thuisgebruiker in een tweeledig aanbod. ExecuTools biedt templates voor presentaties, brochures en andere zakelijke documenten. ExploreZone stelt kinderen van 6 tot 12 jaar in staat deel te nemen aan verschillende creatieve projecten, variërend van origami tot het bouwen van papieren steden.

De Xerox DocuPrint C-printers werken onder Windows 3.1x, Windows 95/98 en Windows NT 4.0. Prijzen en beschikbaarheid
De nieuwe DocuPrint-modellen worden op de Nederlandse markt verkocht via de kantoorvakhandel, computerspeciaalzaken en de Xerox Document Houses. Voor de printers geldt een garantie van 1 jaar, uitbreidbaar tot 3 jaar. De adviesverkoopprijzen onder voorbehoud: f 249,00 voor de DocuPrint C6, f 349,00 voor de DocuPrint C8 en f 449,00 voor de DocuPrint C11.

The Document Company Xerox
The Document Company Xerox is wereldwijd marktleider in producten, systemen, services en supplies voor document processing en document management. Naast toonaangevende copiers, printers - zowel zwart/wit als (steun)kleur - en multifunctionele apparatuur biedt Xerox een breed pakket document outsourcing diensten, op het gebied van documentproductie, documentbeheer, workflow, netwerken en ondersteuning. Als technologisch solutions provider voor de SOHO-, kantoor-, productie- en service-omgeving is Xerox actief in meer dan 130 landen. Xerox realiseerde in 1998 met haar kernactiviteit document processing wereldwijd (exclusief Japan) een omzet van US $ 19,4 miljard. Bij de Nederlandse vestigingen van Xerox in Amstelveen (hoofdkantoor), Zeist (marketingorganisatie) en Venray (productie, recycling en Europees logistiek centrum) zijn in totaal meer dan 3.000 mensen werkzaam.

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie