Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Oostenrijk trekt vervroeging vakantierijverbod in

Datum nieuwsfeit: 18-06-1999
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Verladersinterventie geslaagd:
OOSTENRIJK TREKT VERVROEGING VAKANTIERIJVERBOD IN

Gisteren kondigde de Oostenrijkse regering een vervroeging van het vakantierijverbod af. Dit zou komend weekend al van kracht worden. De verladersorgansatie EVO heeft samen met andere (internationale) zusterorganisaties hier fel tegen geprotesteerd. Met behulp van de Europese Commissie is druk op de Oostenrijkse autoriteiten uitgeoefend om het vakantierijverbod niet plotseling eerder in te laten gaan.

Deze interventie heeft succes gehad. De Oostenrijkse autoriteiten hebben bekend gemaakt dat het vakantierijverbod niet dit weekend van kracht wordt. De EVO, waarbij 34.000 verladers zijn aangesloten, stelt dat hiermee een belangrijk precedent is voorkomen. ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie