Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Schiedam

Datum nieuwsfeit: 18-06-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

18 juni 1999

Postbode mishandeld
SCHIEDAM -- Een nog onbekende man heeft donderdagmiddag omstreeks een uur op de Singel een postbode mishandeld.
De postbode had zijn postkar op het trottoir gezet, waardoor de doorgang enigszins belemmerd werd. Toen de man er niet meteen door kon, wendde hij zich tot de postbode en sloeg hem in het gezicht. Daarna liep de man weg in de richting van de Broersvest. De politie van het district Schiedam stelt een nader onderzoek in en verzoekt getuigen van de mishandeling contact op te nemen met het politiebureau in Schiedam, telefoon 010-27 40205.

Snelheidscontrole
SCHIEDAM -- Personeel van het Bureau Projectmatige Verkeerscontroles van de Verkeerspolitie hield donderdagmiddag tussen een uur en half drie een radarsnelheidscontrole op de Zwaluwlaan. Van de 522 passerende automobilisten reden er zestien te hard. Hoogst gemeten snelheid bedroeg 76 km/uur, terwijl 50 km/uur is toegestaan.

Inbraak in restaurant
SCHIEDAM -- Donderdagochtend tussen 01.00 uur en 12.00 uur werd ingebroken in een restaurant aan de Rotterdamsedijk. In het restaurant werd een gokkast opengebroken en een nog onbekend geldbedrag weggenomen. De politie van het district Schiedam stelt een nader onderzoek in.

Dronken man aangehouden op rijksweg a4
SCHIEDAM /VLAARDINGEN -- In de nacht van donderdag op vrijdag rond middernacht hielden politiemensen van het district Waterweg op rijksweg A4 ter hoogte van Schiedam een 51-jarige man uit Stellendam aan.
De man reed met een snelheid van ongeveer 30 km/uur over de snelweg en negeerde een stopteken gaven. Nadat de man was klemgereden, bleek dat hij onder invloed van alcohol verkeerde. Hij werd daarop overgebracht naar het politiebureau in Vlaardingen. Omdat de man alle medewerking weigerde aan een alcoholtest, werd zijn rijbewijs ingevorderd. De man kon het rijbewijs echter niet overleggen, waarna zijn auto in bewaring werd genomen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie