Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Van Nieuwkerk human resources manager bij MCI WorldCom

Datum nieuwsfeit: 18-06-1999
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Amsterdam, 18 juni 1999 - Met ingang van 1 juli 1999 treedt Mr. Caroline van Nieuwkerk bij MCI WorldCom Nederland aan als human resources manager. In deze functie houdt zij zich bezig met het personeelsbeleid van MCI WorldCom Nederland. Mr. Lonneke Op 't Broek is al eerder in dienst getreden als compensation & benefits manager. Zij is verantwoordelijk voor het arbeidsvoorwaardenbeleid voor zowel de Nederlandse als de hier gestationeerde internationale medewerkers van MCI WorldCom.

Caroline van Nieuwkerk is afkomstig van KPN Telecom, waar ze de afgelopen zeven jaar diverse functies bekleedde met als laatste functie human resources manager Station ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie