Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Shell hoofdsponsor van Ajax' satellietclub

Datum nieuwsfeit: 18-06-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Shell Nieuws

18-06-1999

Shell hoofdsponsor van Ajax' satellietclub

ACCRA - Na deelname in Ajax Cape Town en Germinal Beerschot Antwerpen is Ajax een samenwerking aangegaan met een derde buitenlandse voetbalclub. Vrijdag nam de Amsterdamse club een meerderheidsbelang van 51 procent in de Ghanese voetbalclub Ashanti Goldfields. De bedoeling is in het Afrikaanse land ook een Ajax-voetbalschool te stichten.

Hoofdsponsor en strategiepartner van de club is Shell Ghana waarmee een meerjarige overeenkomst is gesloten. Volgens general manager Louis van Eijk staat de combinatie van drie grote namen, Ajax, Ashanti Goldfields en Shell, garant voor de succesvolle ontwikkeling van het Ghanese voetbal en de jeugdopleiding.

De Ghanese voetbalclub draagt de naam van grootste Afrikaanse multinational, buiten Zuid-Afrika. Ashanti Goldfields is een van de belangrijkste goudproducenten in de wereld.

Kijk ook op www.ajax.nl

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie