Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Archiefbeheer regionale gemeenten versnipperd

Datum nieuwsfeit: 19-06-1999
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Archiefbeheer regionale gemeenten blijkt versnipperd

REGIO Zuid Kennemerland 20 juni 1999 - "We vertrouwen erop ze nog op tijd over de streep te kunnen trekken om deel te nemen aan een regionale archiefdienst". Volgens de Provinciale Archiefinspectie heeft Bloemendaal een prachtig eigen archief maar geen professionele archivaris. Het gemeentebestuur van Heemstede overlegt momenteel over de voorwaarden van deelname. Gemeentelijke en historische stukken van de badplaats Zandvoort zijn overgebracht naar de Archiefdienst voor Kennemerland in Haarlem. Vanwege de mogelijkheid tot verdere professionalisering hecht de provinciale overheid grote waarde aan aansluiting bij regionale archiefdiensten zoals die in Haarlem. Voor gemeenten als ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie