Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Puzzeltocht op vaderdag bij de Maeslantkering

Datum nieuwsfeit: 20-06-1999
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten


*** PERSBERICHT ***

Vaderdag bij de Maeslantkering.

Hoek van Holland, 11 juni 1999. Voor vaderdag, op 20 juni, heeft informatiecentrum het Keringhuis speciaal voor alle vaders een puzzeltocht met allerlei vragen over de stormvloedkering klaarliggen. Hieraan is ook een prijsvraag verbonden, waarmee een heel bijzonder boek over de stormvloedkering gewonnen kan worden. Voor iedere vader die de puzzeltocht maakt, ligt er een kleine attentie klaar. Verder kan men films bekijken over de bouw en werking van de kering en starten er op elk half uur gratis rondleidingen in het Keringhuis.

Ruimere openingstijden
Van 15 juni tot 15 september is het informatiecentrum op de doordeweekse dagen een uur langer geopend: van 10.00 uur tot 17.00 uur. Op zaterdag, zondag en feestdagen is het Keringhuis geopend van 11.00 uur tot 17.00 uur. De toegang is gratis.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het Keringhuis, Margit Dokter, communicatiemedewerkster telefoon: 0174-511222/ fax: 0174-540324 / e-mail: (keringhuis@podium.nl)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie