Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Maasland

Datum nieuwsfeit: 20-06-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Zondag 20 Juni

MAN AANGEHOUDEN BIJ AUTO-INBRAAK, OSS

Vrijdagavond is een 31-jarige man uit Oss aangehouden. De man was door buurtbewoners betrapt terwijl hij aan het inbreken was in een auto die geparkeerd stond aan de Baljuwstraat in Oss. De buurtbewoners waren gealarmeerd door het autoalarm dat afging. Ze troffen de man aan in een auto waarvan een ruit was ingeslagen, terwijl hij bezig was de autoradio er uit te breken. De man is door de buurtbewoners overgedragen aan de politie. Hij is voor verder onderzoek ingesloten.

TE VEEL GEDRONKEN, OSS

In de nacht van vrijdag op zaterdag is een 35-jarige bromfietser uit Oss bekeurd. De man reed op een bromfiets zonder dat hij een helm droeg. Toen de politie hem controleerde bleek dat hij te veel gedronken had om met een bromfiets te mogen rijden. Verder bleek de bomfiets ook niet verzekerd te zijn. Op het politiebureau gedroeg de man zich agressief en pleegde hij verschillende vernielingen.

ZAKKENROLLEN, OSS

Zaterdagmiddag heeft een 33-jarige vrouw uit Nuland aangifte gedaan van diefstal van haar portemonnee. De vrouw was aan het winkelen op het Walplein in Oss, toen ze bemerkte dat haar portemonnee gestolen was. Onbekenden hadden haar tas opengesneden, waardoor ze de portemonnee konden weghalen.

FLATWONING DEELS UITGEBRAND, OSS

Zaterdagmiddag is brand uitgebroken in een flatwoning aan de Zaltbommelseweg in Oss. Rond 14.25 uur werd de brandweer gewaarschuwd door omwonenden die zagen dat er brand was in een flatwoning op de tweede verdieping. De brandweer die snel ter plaatse was, had het vuur snel onder controle. Door de korte hevige brand is de flatwoning deels uitgebrand. Ook een bovenliggende flatwoning liep brandschade op. De flatwoningen op de eerste verdieping en de naast gelegen flatwoningen liepen roetschade op. De brand is vermoedelijk door kortsluiting ontstaan. Op het moment van de brand waren er geen bewoners in de flat aanwezig.

JONGENS AANGEHOUDEN VOOR VERNIELING, OSS

In de nacht van zaterdag op zondag zijn 5 jongens, 17 en 18 jaar, uit Oss aange-houden. De jongens hadden bij een sportcomplex aan de Bergsche Hoevepad in Oss vernielingen gepleegd. Enkele ruiten werden ingegooid en een aantal stoelen en tafels werden vernield. Tegen de vijf is proces-verbaal opgemaakt.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie