Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

SP Oss tegen wildgroei zendmasten

Datum nieuwsfeit: 20-06-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Socialistische Partij afdeling Oss

Wildgroei Zendmasten

KPN, Libertel, Telecom, Ben, Dutch Tone.... Waar houdt het op? Er komen steeds meer telefoon-maatschappijen die allemaal hun eigen bereikbaarheid willen met hun eigen masten.

Niemand wil samenwerken. Ook in Oss zien we ze steeds meer verschijnen. Op de watertoren staan er al drie en ook de Willibrorduskerk in Berghem was in beeld. Dit terwijl de kerk momenteel als rijksmonument gerestaureerd wordt. De imam en de pastoor horen de guldens al rinkelen. Nu de t.v.-masten van de daken zijn verdwenen dreigen de zendmasten daarvoor in plaats te komen. De SP is van mening dat er duidelijke regels moeten komen. SP-raadslid Jan v.d. Doelen heeft een brief naar de gemeente geschreven. Er moet samengewerkt worden, er moet een bouwvergunning aangevraagd worden, de gezondheidsaspecten moeten bekeken worden en de mensen moeten op de hoogte gebracht worden. Als we niet opletten groeien de masten als paddestoelen uit de daken.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie