Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Informatie-avond bedrijfsterrein De Meerpaal Houten

Datum nieuwsfeit: 21-06-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Houten

Informatie-avond bedrijfsterrein De Meerpaal

15/06/99

Maandag 21 juni organiseert de gemeente onder voorzitterschap van wethouder R. Lubberdink een informatie-avond over bedrijfsterrein De Meerpaal (voorheen ook wel BARK genoemd). De bijeenkomst begint om 20.00 uur in de raadzaal van het gemeentehuis. Tijdens deze bijeenkomst wordt het ontwerp voor het bedrijventerrein De Meerpaal en de ecologische zone gepresenteerd. Het gebied De Meerpaal en de ecologische zone wordt begrensd door de Houtensewetering en het Amsterdam Rijnkanaal, de nieuwe Rondweg en de Staart. Alle direct omwonenden zijn persoonlijk uitgenodigd voor deze bijeenkomst. Uiteraard zijn overige belangstellenden ook van harte welkom om de bijeenkomst bij te wonen.
Wanneer u verhinderd bent kunt u in het Wooninformatiecentrum vanaf woensdag 16 juni de situatieschets bekijken.

Verdere Procedure
De gemeente streeft er naar om het ontwerp te behandelen in de commissievergadering van 25 augustus en de raadsvergadering van 7 september 1999

Copyright © De Digitale Gemeente Houten 1998 - 1999 Vragen, opmerkingen, suggesties? (info@houten.com)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie