Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Literair tijdschrift Ballustrada ook op Internet

Datum nieuwsfeit: 21-06-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Persbericht

LITERAIR TIJDSCHRIFT BALLUSTRADA OOK OP INTERNET

Middelburg - Het literaire tijdschrift voor zuidwest-Nederland Ballustrada heeft sinds deze week een ‘website’ op het internet. De site omvat vijfenzeventig schermpagina’s, en is ontworpen door Ballustrada-redacteur en journalist Cees Maas.

Op de Ballustrada-site is veel van het verleden en het heden van het dertien jaar oude periodiek te bekijken. Van tal van oude nummers zijn de covers en een selectie van de inhoud opgenomen. ‘Online’ kunnen bestellingen worden gedaan. Ook kan men zich abonneren door een fomulier in te vullen. Er is er tevens een gastenboek gemaakt en een pagina met ‘links’ naar nationale en internationale literatuur. Delen uit Ballustrada’s lustrumboeken Zeeuws Licht en Licht Zeeuws zijn op de site te raadplegen, en ook de vaste medewerkers zoals Lou Vleugelhof en Ko de Jonge hebben een plekje gekregen.

De site van Ballustrada is te vinden op:
209.238.88.157/ballustrada/

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie