Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

SP wil spoeddebat over uitholling consultatiebureauzorg

Datum nieuwsfeit: 21-06-1999
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Naar aanleiding van enkele alarmerende rapporten die vandaag aan de Kamer zijn aangeboden zal de SP-Tweede-Kamerfractie staatssecretaris Vliegenthart vragen met spoed voorlopige voorzieningen te treffen om de achteruitgang in consultatiebureauzorg op te vangen. SP-kamerlid Kant wil nog voor het zomerreces een spoedoverleg met de staatssecretaris hierover voeren.

Al vanaf de zomer 1997 zijn er verontrustende signalen vanuit de ouder- en kindzorg over de sluiting van consultatiebureaus en de vermindering van zorg vanwege bezuinigingen. In maart 1998 verscheen de rapportage van een door het comité "Zorg voor iedereen" gehouden enquête onder de consultatiebureau-artsen waarin ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie