Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Extra subsidie voor VVV Coevorden Zuid-Oost Drenthe

Datum nieuwsfeit: 21-06-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Coevorden

EXTRA SUBSIDIE VAN F. 79.000,- VOOR VVV COEVORDEN ZUID-OOST DRENTHE

Het college van B&W van de gemeente Coevorden stelt de raad voor dit jaar een extra subsidie van F. 79.000,- beschikbaar te stellen aan het bestuur van VVV Coevorden Zuid-Oost Drenthe. Daarnaast stelt het college voor om in de begrotingen voor de jaren 2000, 2001 en 2002 jaarlijks een bedrag van F. 100.000,- extra te ramen. De bedragen worden gedekt uit de meeropbrengst van de toeristenbelasting. Met de extra subsidiëring van de VVV wordt tegemoet gekomen aan de wens van het bestuur om de toeristisch-recreatieve sector, een belangrijke economische peiler van de gemeente Coevorden, de ruimte te bieden zich verder te ontwikkelen.

Voor de VVV is hierin een belangrijke rol weggelegd. Met deze subsidie wil het college een solide basis creëren, zodat de VVV in een rustig vaarwater terecht komt waarin het kan werken aan verdere professionalisering. Daarnaast kan de continuïteit van het werk gehandhaafd worden en kan de VVV de kwaliteit van het werk bevorderen. Ook is het de bedoeling dat VVV Coevorden Zuid-Oost Drenthe de coördinatie, samenhang en centrale promotie van dit toeristisch-recreatief gebied bevordert.


Coevorden, 21 juni 1999.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie