Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht De Leijgraaf

Datum nieuwsfeit: 21-06-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Maandag 21 Juni

TWEE LICHT GEWONDEN BIJ AANRIJDING

Op de Corridorweg in Reek zijn zondagmiddag bij een aanrijding twee personen gewond geraakt. Een 37-jarige autobestuurder uit die plaats raakte om nog onverklaarbare oorzaak de macht over het stuur kwijt en schampte daarbij vijf bomen. De Reekenaar en zijn 28-jarige passagier uit Oss raakten gewond in het gezicht. Na behandeling konden zij naar huis. De auto raakte total-loss.

VERNIELING AAN SPORTCOMPLEX

Onbekenden hebben tussen zaterdag- en zondagavond vernielingen aangericht in een sportcomplex aan de Hockeyweg in Uden. Van het pand werden een ruit en een golfplaten-afdekking vernield. Schade niet bekend.

VIDEO WEG

Tussen vrijdagmiddag en zondagavond is ingebroken in een school aan de Spoorlaan in Veghel. Uit de school is een videorecorder gestolen.

ONDER INVLOED

Een 50-jarige vrouw uit Den Bosch is afgelopen nacht op de N266 in Veghel aangehouden omdat zij onder invloed reed. Zij kreeg een rijverbod van zeven uur en een proces-verbaal.

AUTO TEGEN BOOM

Op de Strikseweg in Uden is vanmorgen een 26-jarige Zeelander met zijn auto tegen een boom gereden. De man liep een hoofdwond op waarvoor hij in het ziekenhuis in Veghel is behandeld. De oorzaak van de aanrijding is nog niet bekend.

SPEAKER GESTOLEN

Op een terrein aan de Bedafse Bergen is zondag een speaker met statief gestolen. De eigenaar was disc-jockey tijdens een sporttoernooi en had zijn apparatuur daar laten staan. Zondag ontdekte hij dat de geluidsbox verdwenen was. Schade f.1.500,--.

VOLLEYBALNET WEGGENOMEN

Onbekenden hebben afgelopen weekend op een campingterrein aan de Schansweg in Uden een volleybalnet van de palen gedemonteerd en weggenomen. Schade f.500,--.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie