Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Bezorging Nationale Millenniumkrant

Datum nieuwsfeit: 22-06-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Amersfoort

juli 1999

Nationale Millenniumkrant overal in de brievenbus

Volgende week, van 22 tot 29 juni, wordt de Nationale Millenniumkrant bij iedereen bezorgd. Hiermee is de hele week gemoeid. Misschien heeft u zich al afgevraagd wat het millenniumprobleem voor u betekent. Daarom krijgt u via deze krant heldere en concrete informatie van de rijksoverheid over de stand van zaken. Hoe bijvoorbeeld gas- en elektriciteitsbedrijven zich voorbereiden. Over hoe de stand van zaken is in de gezondheidszorg en hoe het betalingsverkeer gaat lopen.

Ook de gemeente Amersfoort bereidt zich voor op de millenniumwisseling. Op dit moment worden de automatiseringssystemen getest. Zodat ook in het jaar 2000 zonder problemen reisdocumenten kunnen worden verstrekt en uitkeringen worden uitbetaald. Een aantal systemen is al getest en goed bevonden. Met andere is de gemeente nog bezig.

En bij u thuis? Hoe zit het met de fax, de telefoon, de CV-installatie, de video, het alarm en de computer bij u thuis? Daarover leest u meer in de Nationale Millenniumkrant. U zult zien: iedereen werkt er hard aan om alles goed te laten functioneren. De gemeente houdt u via Stadsberichten op de hoogte.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie