Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nieuwe diensten HP voor e-business infrastructuren

Datum nieuwsfeit: 22-06-1999
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

99145

NIEUWE DIENSTEN VOOR BETROUWBARE E-BUSINESS INFRASTRUCTUREN

Serie diensten voor multi-vendor netwerken zijn garantie voor netwerkintegriteit, -beheerbaarheid en continuïteit van de bedrijfsvoering.

Amstelveen, 22 juni 1999 - Vandaag introduceert Hewlett-Packard een pakket diensten voor multi-vendor bedrijfskritische netwerkinfrastructuren. De diensten zijn er op gericht netwerkinfrastructuren zo betrouwbaar te maken dat ondernemingen hun e-business snel kunnen uitbreiden terwijl de overeengekomen Quality of Service toch blijft gewaarborgd. Het nieuwe dienstenpakket omvat netwerk-support diensten, business recovery services, het High Availability Observatory for Windows NT en services waarmee de beschikbaarheid van Microsoft SQL Server databases op 99,9 procent wordt gebracht. Daarnaast ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie