Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Den Bosch

Datum nieuwsfeit: 22-06-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Dinsdag 22 Juni

BEDREIGING ('s-Hertogenbosch)

Een 50-jarige Bosschenaar is maandagmiddag door een onbekende met een mes bedreigd. De man wilde vijf junks die in een garagebox aan de Bloemenkamp zaten te gebruiken wegsturen. Als reactie daarop dreigde een van hen de Bosschenaar met een mes. De gewaarschuwde politie trof het vijftal niet meer aan.

AANRIJDING MET LETSEL ('s-Hertogenbosch)

Maandagavond raakte een 16-jarige bromfietsster uit 's-Hertogenbosch gewond bij een aanrijding op de kruising van de Graafseweg met de Lagelandstraat. Zij is met beenletsel naar het ziekenhuis vervoerd. Een andere eveneens 16-jarige bromfietsster uit 's-Hertogenbosch werd eveneens aangereden maar bleef ongedeerd. Beide bromfietssters reden over de Graafseweg. Een 82-jarige automobiliste uit 's-Hertogenbosch reed in de dezelfde richting over genoemde weg en sloeg op de kruising rechtsaf. Zij verleende daarbij geen vrije doorgang aan de recht door gaande bromfietssters.

SNELHEIDSCONTROLE (Nieuwkuijk)

Tijdens een maandagavond tussen 19.30 en 20.00 uur gehouden snelheidcontrole op de Onsenoortsestraat in Nieuwkuijk zijn 100 voertuigen gecontroleerd. Daarvan bleken er 10 in overtreding. Een bestuurder reed zelfs met een snelheid van 94 kilometer per uur te rijden terwijl 50 het maximum is.

VUURWAPEN IN BESLAG GENOMEN ('s-Hertogenbosch)

Bij een huiszoeking in een woning aan de Buis Ballotweg in 's-Hertogenbosch heeft de politie een vuurwapen (een karabijn met afgezaagde loop) en 20 patronen aangetroffen. De eigenaar, een 30-jarige illegaal in Nederland verblijvende man is aangehouden.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie