Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nieuwe hoofdsponsor sportevenement Ride & Run

Datum nieuwsfeit: 23-06-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Hoefnet

Nieuwe hoofdsponsor Ride & Run

Sinds enige jaren kent Den Haag een uniek sportevenement in de vorm van de Ride & Run. In alle jaren dat deze wedstrijd wordt georganiseerd, is de formule gelijk gebleven. Een team, dat bestaat uit een ruiter te paard en een survival-atleet, legt samen een parcours af. De totaaltijd, samen met de straftijden uit de meer dan 70 hindernissen, vormen de basis voor de einduitslag. Er kan gestart worden op een parcours van 7,5 of 15 kilometer.

Dit jaar mag de organisatie zich verheugen op de samenwerking met de Gamma, de keten van doe het zelf zaken, bekend door heel Nederland. Zij hebben zich voor dit jaar bereid gevonden hun naam aan deze wedstrijd te verbinden. Een samenwerking, welke een nog mooiere en grotere wedstrijd tot gevolg heeft.

Mede namens deze naamsverbintenis kan het winnende team van de 15 kilometer dit jaar rekenen op een geldprijs ter waarde van maar liefst fl. 2.000,-

GAMMA’s Ride & Run wordt dit jaar gehouden op zondag 29 augustus op en rond de terreinen van Manege Berestein te Den Haag. De mogelijkheid tot inschrijven bestaat nog, zowel als team als individueel. De organisatie zal dan voor een teamlid zorgen. Dat heeft overigens in het verleden al diverse winnaars opgeleverd. Inschrijven kan via telefoonnummer 070 – 367 60 90 of 079 – 342 10 14.

©Hoefnet 1999

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie