Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

InfoRay opgenomen in Fortune Cool Companies 1999

Datum nieuwsfeit: 23-06-1999
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Leusden, 23 juni 1999 - Het Amerikaanse zakenblad Fortune heeft InfoRay geselecteerd als één van de twaalf meest veelbelovende beginnende bedrijven, de Cool Companies 1999. Fortune verwacht dat deze twaalf bedrijven het komende jaar bijzondere dingen zullen laten zien, van het uitbrengen van bijzondere software tot een beursgang.

Als opmerkelijke prestatie van InfoRay noemt Fortune de software van het bedrijf, die managers in staat stelt bedrijfsgegevens uit allerlei verschillende bronnen op te vragen en te combineren. Deze bedrijfsgegevens managers antwoord geeft op essentiële vragen voor de besturing van hun organisatie. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk ten behoeve van ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie