Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Besluitenlijst B&W Maassluis

Datum nieuwsfeit: 23-06-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Maassluis

Persbericht

Perscommuniqué van de vergadering van B en W op dinsdag 22 juni 1999

Toegankelijkheid openbaar vervoer
Het college van B en W heeft in de vergadering van 22 juni j.l. besloten het volgende standpunt in te nemen en dit bij alle mogelijke gelegenheden en van belang zijnde instanties uit te dragen.

"De gemeente Maassluis stelt dat het openbaar vervoer, in de meest brede zin van het woord, een belangrijke functie vervult en naar de toekomst nog belangrijkere functie moet gaan vervullen in de mobiliteit van de burger. Om die functie goed te kunnen vervullen acht de gemeente Maassluis het van groot belang dat ongeacht door wie dit openbaar vervoer wordt uitgevoerd, dit openbaar vervoer - inclusief de voor vervoer specifieke voorzieningen van verkeerstechnische en/of civieltechnische aard - goed bereikbaar, toegankelijk en bruikbaar is. "

Met dit besluit komt het gemeentebestuur tegemoet aan een verzoek van het Maassluis Overleg Gehandicapten (MOG). Het MOG refereert hierbij aan de door de heer L. Timmermans destijds ingediende motie in de vergadering van de regioraad op 2 oktober 1996, waarin aandacht wordt gevraagd voor en goed bereikbaar, toegankelijk en bruikbaar openbaar vervoer. De gehandicapten organisatie heeft de indruk dat het momenteel wat "stil" is rond de toegankelijkheidsproblematiek en vraagt daarom opnieuw de aandacht hiervoor.

Laatste wijziging: 23 June 1999

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie