Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

FENIT Informatiefolder "Het 2000 probleem? Nou en?"

Datum nieuwsfeit: 23-06-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Informatiefolder "Het 2000 probleem? Nou en?"

FENIT heeft in de tweede week van juni via de computerdetailhandel een informatiefolder over het millenniumprobleem verspreidt. De folder is gemaakt in samenwerking met zeven grote IT-ondernemingen en is bedoeld om al die gebruikers te bereiken, die nog niet direct door hun leverancier zijn benaderd.

De informatiefolder "Het 2000 probleem? Nou en?" is bedoeld voor het verstrekken van millenniuminformatie aan de anonieme gebruiker. Het gaat daarbij vooral om de gebruiker die zijn IT-producten via een detaillist betrekt, zowel consument als kleine MKB'er. De initiatiefnemers hopen met de gratis folder ook deze groep te stimuleren in het aanpakken van het millenniumprobleem.

Verdere informatie over de campagne kunt u ook vinden op de site van het ministerie van Binnenlandse Zaken. Vanaf die plaats is tevens een koppeling gemaakt naar de sites van Postbus 51 en het Millennium Platform.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie