Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Heropening C1000 Drenkelford

Datum nieuwsfeit: 24-06-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

1999-06-21

Heropening C1000 Drenkelford op donderdag 24 juni

Totaal gerenoveerde C1000

Op donderdag 24 juni heropent ondernemer Boudewijn Drenkelford zijn totaal gerenoveerde C1000 aan de Spinozaweg in Rotterdam. Het interieur is vernieuwd. Veel aandacht is besteed aan het scheppen van een prettige winkelsfeer waarin iedereen zich thuis voelt. Er is gebruik gemaakt van frisse moderne kleuren en de productpresentaties zijn bijzonder verzorgd en smaakvol. De traditionele sterke punten van C1000 vindt u uiteraard ook in deze vernieuwde supermarkt terug: prima kwaliteit, lage prijzen en persoonlijk aandacht voor elke klant.

Ondernemer Boudewijn Drenkelford: "Met deze renovatie willen wij bereiken, dat elke klant zich bij C1000 thuis voelt. De klant staat centraal, en dat merk je niet alleen aan de service, maar ook aan de winkel zelf. Gastvrijheid in combinatie met klantvriendelijkheid, uitstekende producten en uitgesproken lage prijzen zijn de belangrijkste elementen die wij nu te bieden hebben. Zonder overdrijven durf ik te stellen, dat onze vernieuwde C1000 Versmarkt Voordeelmarkt een aanwinst is voor Rotterdam."

De nieuwe C1000 Versmarkt Voordeelmarkt heeft alles en is goedkoop

De gerenoveerde C1000 Versmarkt Voordeelmarkt verloochent ondanks ingrijpende verbeteringen zijn afkomst niet. Het assortiment is completer dan ooit en omvat rijk voorziene afdelingen voor vers vlees en vleeswaren, groente en fruit, brood, kaas, zuivel, diepvries en kruidenierswaren. Aan het assortiment zijn veel artikelen toegevoegd met een luxer karakter. Desondanks blijft ook deze C1000 Versmarkt Voordeelmarkt een supermarkt, die tegenover goede kwaliteit, gezellige sfeer en een grote keus, een ronduit laag prijspeil stelt. Ook kan de consument blijven vertrouwen op de wekelijkse C1000-folder boordevol interessante aanbiedingen. Bovendien kan iedereen in het marktgebied rekenen op het populaire consumententijdschrift C1000 Ideeën, dat boordevol staat met originele recepten, handige tips, nieuwe producten bij C1000 en andere wetenswaardigheden.

Meer informatie kunt u inwinnen bij:

C1000 Boudewijn Drenkelford

Spinozaweg 293

3076 EP Rotterdam

010-4194477

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie