Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Dupaco Authorized Training Center AXENT Raptor Firewall

Datum nieuwsfeit: 24-06-1999
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Persbericht

Dupaco wordt Authorized Training Center voor AXENT's Raptor© Firewall

Dupaco eerste ATC in de Benelux voor firewall van AXENT Ù Technologies

Houten/ Aartselaar, 22 juni '99- AXENT Technologies, internationaal marktleider in informatiebeveiligingsoplossingen, heeft Dupaco verkozen als Authorized Training Center (ATC) voor de Raptor Firewall. Dupaco zal trainingen voor Raptor gaan verzorgen voor netwerkbeheerders en security-verantwoordelijken. Dupaco was al werkzaam als distributeur voor de netwerkbeveiligingsproducten van AXENT en is als eerste organisatie in de Benelux nu ook ATC.

De grote kennis op technisch en commercieel niveau die Dupaco heeft opgedaan en de jarenlange samenwerking tussen beide bedrijven waren redenen voor AXENT om te kiezen voor Dupaco. Voor Dupaco is de benoeming tot ATC bijzonder interessant omdat AXENT volledig is gespecialiseerd in beveiliging. AXENT is marktleider op het gebied van firewalls op NT-niveau.

Dupaco zal de trainingen primair aanbieden aan het dealerkanaal en daarnaast het bedrijfsleven rechtstreeks benaderen. De trainingen kunnen in het cursuscentrum van Dupaco plaatsvinden, maar tevens op locatie worden gegeven. Dupaco zal de trainingen regelmatig aanbieden.

Met de Raptor Firewall van AXENT kunnen netwerkbeheerders eenvoudig gedistribueerde firewalls in het netwerk configureren, beheren en monitoren vanaf ‚‚n Windows NT-werkstation. Raptor Firewall is te integreren met andere beveiligingsoplossingen, zoals AXENT IntruderAlert en Defender. Zo kan een allesomvattende oplossing voor beveiligingsmanagement van data ontstaan.

Dupaco verzorgt sinds 1985 de distributie van hardware van onder meer Siemens, NCR en Data General en software als Unix en SCO UnixWare voor Internet connectivity netwerken. Door de jaren heen bouwde het bedrijf veel kennis op van netwerk-software en -hardware. Dit resulteerde in de oprichting van een aparte business unit Training en Support. Deze unit verzorgt opleidingen in Microsoft-software en SCO-producten. Zo is het bij Dupaco mogelijk om volledige trainingstrajecten voor MCSE, Microsoft Certified Systems Engineer en Unix ACE, Advanced Certified Engineer te volgen.

AXENT Technologies Inc., met hoofdkantoor in Rockville, Maryland (U.S.), richt zich met haar Security Strategy op het beschermen van bedrijfsinformatie. De producten van AXENT zijn geschikt voor de beveiliging van de infrastructuur, Internet- en extranettoepassingen en bieden tevens oplossingen voor Security Administration. Het assortiment van AXENT biedt security assessment, intrusion detection, remote access security, single sign-on, Virtual Private Networks, Web-security en in heterogene computing-omgevingen.
AXENT Benelux is gevestigd in Aartselaar (Belgi‰) en Houten (Nederland).

Voor meer informatie:
www.axent.com.

AXENT Technologies BV Van Sluis Consultants Dupaco Isabelle Piotelat Rebekka van Praag Victor Kwakman Tel.: +31 (0) 30 Í 635 89 99 Tel.: +31 (0) 20 Í 664 06 40 Tel: +31 (0) 33 Í 494 88 88
e-mail: (ipiotelat@axent.com) e-mail: (praag@vansluis.nl) e-mail: (victor@dupaco.nl)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie