Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Recordresultaat Microsoft SQL Server 7.0 Enterprise Edition

Datum nieuwsfeit: 24-06-1999
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Hoogste prestaties en laagste eigendomskosten met SQL Server 7.0 Enterprise Edition en nieuwe servers met acht processors van Unisys en Compaq

Schiphol-Rijk/Brussel,24. juni 1999 - Microsoft, Compaq Computer en Unisys maken bekend dat Microsoft SQL Server 7.0 Enterprise Edition, draaiend op servers met acht processors, recordprestaties heeft behaald op het Windows NT Server 4.0 Enterprise Edition-platform, met de SAP R/3 Sales and Distribution (SD) benchmark en de TPC-C benchmark van de Transaction Processing Performance Council.

Bij 4.450 SD-gebruikers zijn de behaalde resultaten van de SAP R/3-benchmark 86 procent hoger dan die van de vorige SQL Server-topscore, waarmee een ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie