Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Aa en Dommel

Datum nieuwsfeit: 24-06-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Donderdag 24 Juni

WAARSCHUWING VOOR AUTOTELEFOON BEZITTERS

De laatste tijd wordt de politie steeds vaker geconfronteerd met meldingen van auto-inbraken. Vaak wordt bij dergelijke inbraken de GSM telefoon gestolen. Uit onderzoek is gebleken, dat een deel van deze inbraken worden gepleegd door jeugdigen, die speciaal op zoek zijn naar GSM telefoons. Veel auto's met een GSM autotelefoon zijn te herkennen aan de extra antenne. Voor inbrekers is dit een makkelijk herkenningspunt. Bij deze auto's wordt gekeken of er een telefoon inzit. Als er een GSM inzit, wordt een ruit ingeslagen en de telefoon meegenomen. Door de telefoon uit de auto te verwijderen kan in een aantal gevallen voorkomen worden dat er in de auto wordt ingebroken.

JONGENS COLLECTEREN VOOR ZICH ZELF, VUGHT

Woensdagmiddag zijn twee jongens, 12 en 13 jaar, uit Boxtel in Vught aangetroffen terwijl ze aan het collecteren waren. Bij het aanbellen gaven ze te kennen namens de school voor Kosovo geld in te zamelen. De school bleek echter nergens van op de hoogte te zijn. De jongens zamelden dan ook geld in voor zichzelf. De twee zijn overgedragen aan het bureau HALT.

GLAASJE OP, SCHIJNDEL

In de nacht van woensdag op donderdag is een 28-jarige man uit Veghel bekeurd omdat hij met een auto reed terwijl hij te veel had gedronken. De man kreeg een rijverbod. De officier van justitie heeft de man een boete van fl. 700,- opgelegd. De controle vond plaats op de Wijbosscheweg in Schijndel.

SNELHEIDSCONTROLE, BOXTEL

Donderdagmorgen is snelheidscontrole gehouden op de Eindhovenseweg in Boxtel. 170 voertuigen werden gecontroleerd op deze weg waar 50 km/u gereden mag worden. 12 bestuurders zijn bekeurd omdat ze te hard reden. De hoogst gemeten snelheid was 84 km/u.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie