Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Samenwerking Baan en MSP Associates

Datum nieuwsfeit: 24-06-1999
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

BAAN EN MSP ASSOCIATES SAMEN IN CUSTOMER RELATIONSHIP MANAGEMENT

Barneveld en Amsterdam, 24 juni 1999 - Baan Nederland heeft een samenwerkingsovereenkomst gesloten met MSP Associates, een managementadviesbureau dat is gespecialiseerd in het optimaliseren van commerciële processen. Baan en MSP Associates gaan gezamenlijk de producten BaanFrontOffice van Baan en Customer Marketing Assistant van MSP Associates positioneren binnen het concept van Customer Relationship Management.

De combinatie van Customer Marketing Assistant en BaanFrontOffice levert de mogelijkheid om operationele, tactische een strategische informatie te koppelen en een geïntegreerde oplossing te bieden aan de klant. Het voordeel voor gebruikers is dat de combinatie van een in de praktijk bewezen methode en een hoogwaardige informatiesysteem een solide basis levert voor de succesvolle implementatie van Customer Relationship Management. Baan en MSP Associates zullen gezamenlijk klanten adviseren en begeleiden bij de implementatie van de software. Daarbij richten zij zich met name op klanten in de industrie, verzekeringsbranche en zakelijke dienstverlening. In dat kader worden ook gezamenlijk seminars georganiseerd op het gebied van Customer Relationship Management.

BaanFrontOffice bestaat uit BaanSales, BaanService en BaanConfiguration die gezamenlijk voorzien in een vergaande automatisering van customer relations, van het verzamelen en up to date houden van klantgegevens tot en met het opstellen van offertes en prijsvoorstellen op maat. De software maakt het verkoopproces inzichtelijker en zorgt ervoor dat voorspellingen dichter bij de gestelde verwachtingen liggen. De Customer Marketing Assistant ondersteunt de Customer Marketing methode van MSP Associates en levert stuurinformatie voor marketing- en verkoopmanagement. De Customer Marketing Methode is in de afgelopen twee jaar verder ontwikkeld met steun van de Europese Commissie. Ter ondersteuning van de analyse van klantgegevens en de daaropvolgende planning van commerciële activiteiten is daarbij een software-module ontwikkeld die kan worden geïntegreerd met BaanFrontOffice.

MSP Associates

MSP Associates is een toonaangevend managementadviesbureau, gespecialiseerd in het optimaliseren van commerciële processen. Vanuit een beschrijving van commerciële processen werkt MSP Associates aan de overdracht van werkmethoden voor verkoop- en marketing-management en -medewerkers. Daarbij wordt gebruik gemaakt van een ondersteunend software-instrumentarium in combinatie met workshops en coaching. MSP Associates hanteert bij implementatie van CRM de door haar ontwikkelde Customer Marketing methode.

Ter ondersteuning daarvan is de softwaremodule Customer Marketing Assistant ontwikkeld, die voorziet in aanvullende functionaliteit m.b.t. analyse en planning in combinatie met een CRM systeem als BaanFrontOffice.

Baan Company

Het in 1978 opgerichte Baan Company (Nasdaq: BAANF; ASE: BAAN) is een vooraanstaand leverancier van bedrijfssoftware. Het productassortiment bestaat uit hoogwaardige, uit componenten opgebouwde applicaties voor front-office-, corporate-office- en back-officeautomatisering die inmiddels wereldwijd bij meer dan 12.000 bedrijfsvestigingen in gebruik zijn. De belangrijkste bedrijfsprocessen, kunnen snel geïmplementeerd en in gebruik genomen worden, zijn gemakkelijk aan veranderende omstandigheden aan te passen en optimaliseren het beheer van informatie in de gehele waardeketen.

Baan Company heeft twee hoofdkantoren: een in Barneveld en een in Reston (Virginia, VS). Voor meer informatie kunt u terecht op het volgende webadres: www.baan.com.

Voor meer informatie:

Baan Nederland B.V.

Tineke Mertens

Director of Marketing

+31 318 691 708

(tmertens@baan.nl)

MSP Associates

Wil Wurtz

Directeur

+31 20 6793077

(Wwurtz@MSPA.NL)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie