Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Duin- en Bollenstreek Noord

Datum nieuwsfeit: 24-06-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politiebericht Duin- en Bollenstreek Noord

Laatst gewijzigd 24 juni 1999. ...............]

CONTROLES UITRIJDEN MEST.

Komende weken voert de politie, samen met de Algemene Inspectiedienst, controles uit op het uitrijden van mest.

Ingevolge de milieuwetgeving is het uitrijden van dierlijke mestsotffen op landbouwgronden aan regels gebonden. Die regels hebben onder andere betrekking op de locaties waar dit wel en niet is toegestaan, op de samenstelling van de grond, op de uit te rijden hoeveelheid meststoffen en op het tijdstip waarop het uitrijden is toegestaan.

In dit jaargetijde gelden er geen uitrijbeperkingen. Wat wel moet gebeuren is dat de uitgereden mest direct wordt ondergewerkt of in de grond wordt geïnjecteerd. Een uitzondering hierop is het gebruik van vaste mest op grasland.

Als een overtreding wordt geconstateerd, kunnen politie en Algemene Inspectiedienst besluiten tot het opmaken van een proces-verbaal.

Met specifieke vragen over dit onderwerp kunt u terecht bij het Milieu Handhavings Team Noord van de Politie Hollands Midden, telf. (0252)431814, of de Algemene Inspectiedienst, telf. (030) 6692669.

INBREKER VERJAAGD.

Bewoner van de Meeuwenlaan in Lisse troffen in de nacht van 23 op 24 juni in hun woning een inbrker aan. Deze sloeg op de vlucht richting Ruishornlaan. De gewaarschuwde politie kon de man niet meer achterhalen. Mensen die in de omgeving iets bijzonders gezien hebben met betrekking tot deze inbraak kunnen bellen met de politie, telf 071=3644434. U kunt ook een E-mail sturen aan: De politie in district 1.

SCHILDER VALT VAN LADDER.

Een 36-jarige schilder uit Noordwijkerhout die een klusje deed bij zijn boer, eindigde in het ziekenhuis. De ladder waar hij op stond gleed weg, waardoor de man ongelukkig op een kruiwagen viel. Hij heeft nog ongeveer 10 minuten om hulp liggen roepen voordat de buurvrouw het slachtoffer opmerkte. Met knuezingen en verder onbekend letsel is de man naar het LUCM vervoerd.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie