Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Ingram Micro nieuwe verdeler ISDN-productgamma AVM

Datum nieuwsfeit: 25-06-1999
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Nederland vierde grootste ISDN-markt in Europa
Ingram Micro nieuwe AVM-verdeler

Berlijn, juni 1999 - Ingram Micro zal het ISDN-productgamma van AVM Computersysteme distribueren in Nederland. AVM is Europese marktleider voor ISDN-controllers en apparatuur voor pc-ondersteunde telecommunicatie via ISDN. De productreeks omvat zowel netwerkoplossingen voor NT en NetWare als workstation-producten van de FRITZ!Card-familie.
Nederland is na Duitsland, Frankrijk en Groot-Brittannië de vierde grootste markt voor ISDN-controllers in Europa. In vergelijking met vorig jaar kon het marktvolume van 1998 zelfs worden verdubbeld. In totaal werd in de afgelopen jaren voor meer dan 25 miljoen dollar aan ISDN-producten omgezet.
Wereldwijd heeft AVM in 1998 meer dan 1,5 miljoen ISDN-controllers verkocht. Naast de FRITZ!Card-producten, budgetvriendelijke totaalpakketten voor Internet, fax, bestandsoverdracht, oproepbeantwoorders en telefonie-ondersteuning, ontwikkelt het bedrijf een omvangrijke reeks netwerkproducten voor Novell NetWare of Windows NT netwerken - van multiprotocol-routers via access servers tot remote access clients.
Kai Allais, Directeur internationale verkoop van AVM: „We hebben in Nederland reeds een marktaandeel van ongeveer 30 procent. Samen met Ingram Micro zullen we dit marktaandeel verder uitbreiden. We rekenen erop dat we ook hier in dit jaar de grens van 50 procent zullen overschrijden."
Remco van Zutphen, Product Specialist ESG en marketing manager voor de AVM producten bij Ingram Micro, ziet de AVM-producten als een waardevolle aanvulling op de productportfolio van Ingram's 'Enterprise Solution Group'. "Wij leveren onze wederverkopers service van een kwaliteitsstandaard, die men inmiddels ook is gewend van AVM", aldus Van Zutphen.

Ingram Micro B.V. is de grootste distributeur van producten en diensten op het gebied van informatie technologie in Nederland. Meer dan 5000 wederverkopers bestellen hun apparatuur en softwareproducten, netwerktoepassingen en toebehoren bij Ingram Micro. Het bedrijf biedt een complete reeks producten van topkwaliteit, concurrerende prijzen en een snelle aflevering in combinatie met een uitstekende technische ondersteuning. Ingram Micro is al meer dan tien jaar martktleider in Nederland.

Ingram Micro Inc., met het hoofdkantoor in Santa Ana in Californië, is 's-werelds grootste distributeur van techologie-producten en -diensten en is een toonaangevende leverancier van assemblage- en integratiediensten met een omzet van $ 22 miljard over 1998. Het bedrijf en haar dochterondernemingen zijn actief in 31 landen en distribueren ruim 200.000 producten naar meer dan 140.000 wederverkopers in 130 landen

Voor meer informatie kan men contact opnemen met: Uwe Scholz, Public Relations Manager bij AVM Computersysteme Vertriebs GmbH & Co. KG, Alt-Moabit 95, 10559 Berlin, Tel.: +49/30/399 76-0, E-Mail: (u.scholz@avm.de)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie