Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Aa en Dommel

Datum nieuwsfeit: 25-06-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Vrijdag 25 Juni

GEWONDEN BIJ ONGEVAL, LIEMPDE

In de nacht van donderdag op vrijdag zijn een 26-jarige vrouw en een 26-jarige man uit Den Bosch gewond geraakt bij een ongeval op de A2 onder Liempde. Het tweetal reed met een auto in de richting Den Bosch. Ter hoogte van het bezinestation op de A2 raakte de 26-jarige man de macht over stuur kwijt, waardoor de auto in de rechterberm in aanrijding kwam met een wegwijzer. Hierdoor sloeg de auto enkele keren over de kop en kwam in de berm tot stilstand. Door de brandweer is de 26-jarige vrouw uit de auto gehaald, daar ze bekneld zat. De twee zijn met onbekend letsel overgebracht naar een ziekenhuis in Den Bosch. Mogelijk dat vermoeidheid de oorzaak van het ongeval is geweest.

RUIT VERNIELD, BOXTEL

In de nacht van donderdag op vrijdag is door onbekenden een ruit vernield van een winkel aan de Rechterstraat in Boxtel. Een groepje van vier mannen had onenigheid voor de winkel. Een van de mannen heeft daarop de ruit ingeslagen.

INBRAAK AUTO, SCHIJNDEL

In de nacht van donderdag op vrijdag is ingebroken in een auto die geparkeerd stond aan de Deken van Dijkstraat in Schijndel. Een ruit van de auto werd ingeslagen. Een deel van een mobilofooninstallatie werd gestolen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie