Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Samenwerking Neways met Hedon en Technolution

Datum nieuwsfeit: 25-06-1999
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Son, 25 juni 1999
PERSBERICHT

NEWAYS ELECTRONICS INTERNATIONAL N.V.

NEWAYS SLUIT SAMENWERKINGSOVEREENKOMST MET
HEDON EN TECHNOLUTION

Neways Electronics International N.V. maakt bekend dat op 24 juni j.l. een samenwerkingsovereenkomst is getekend met Hedon te Delft en Technolution te Gouda.
De specialistische kennis van deze bedrijven op het gebied van ontwerp, ontwikkeling en fabricage van hoogwaardige elektronica stelt Neways in staat beter in te spelen op de toenemende klantspecifieke vraag naar technologisch hoogwaardige elektronica producten.

Hedon is een geavanceerd ingenieursbureau op het gebied van elektronica. De onderneming richt zich met name op productontwikkeling en heeft kennis op het gebied van software, analoge en digitale hardware en mechatronica. Hedon is opgericht in 1979 en heeft 20 medewerkers.

Technolution is een projectbureau in de technische automatisering. De kernactiviteiten zijn het het specificeren en ontwikkelen van software en hardware voor producten en systemen op het gebied van data- en telecommunicatie, embedded system architecture, system software, complexe digitale en analoge hardware en chipcard systemen. Technolution is onderdeel van de Priva Group en heeft 53 medewerkers.

De Neways groep is een internationaal opererende groep van 15 bedrijven met als hoofdactiviteit de klantspecifieke ontwikkeling en productie van elektronicaproducten in de meest brede zin en de ontwikkeling en verkoop van proces- en machine-automatiseringsapparatuur.

Meer informatie kunt U krijgen bij:

Ir. J.H.J. Mengelers (president) Drs. V.B.M. de Bok (financieel directeur) Tel. 040 - 2679226 Tel. 040 - 2679247
Neways Electronics International N.V.
Adres hoofdkantoor: Postbus 69, 5690 AB SON

De Neways groep is een internationaal opererende groep van 15 bedrijven met als hoofdactiviteit de klantspecifieke ontwikkeling en productie van elektronicaproducten in de meest brede zin en de ontwikkeling en verkoop van proces- en machine-automatiseringsapparatuur. De aandelen zijn genoteerd aan de AEX Effectenbeurs.
Tot de Neways groep behorende volgende bedrijven:
Neways Advanced Electronics B.V. - Son, Hoyte B.V. - Son, Ramaer B.V. - Helmond,
Neways Heerlen B.V., Si-Lectron B.V - Landgraaf, Neways Leeuwarden B.V., Neways Huizen B.V., Hymec B.V. - Sittard, Neways Printed Circuits Eindhoven B.V. - Eindhoven,
Hykong Ltd. - Hong Kong, Wuxi Ximec Electronics Co. Ltd. - Wuxi, Neways Electronics Production GmbH en PMA GmbH - Kassel (Duitsland), Purfürst GmbH - Isernhagen (Duitsland),
Q-Nova a.s. - Nova Dubnica (Slowakije).

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie