Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Zwembad Stelleplas in Heinkenszand vernieuwd en heropend

Datum nieuwsfeit: 25-06-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Borsele

Zwembad Stelleplas in Heinkenszand vernieuwd en heropend!

Zwembad Stelleplas Vrijdag 25 juni j.l. heeft de wethouder van Cultuur, Welzijn en Sport, dhr. F.J. Tollenaar, Zwembad Stelleplas in stijl heropend. Hij is `in pak' van de glijbaan afgegaan. Tijdens deze zonovergoten dag hebben de aanwezigen uitgebreid het gerenoveerde zwembad kunnen bekijken. Ook u kunt nu een kijkje nemen om te genieten van het vernieuwde openluchtzwembad!

Het afgelopen half jaar is er hard gewerkt aan een grootschalige renovatie van het openluchtzwembad Stelleplas. De hele accomodatie heeft een face-lift ondergaan! Er is onder meer een slechtweervoorziening gebouwd waar de bezoekers voor en/of na het zwemmen een hapje en een drankje kunnen nuttigen. Ook kunt u verwarmd douchen. Tevens zijn er fantastische muurschilderingen te bewonderen en er is een kleurrijk `nieuw' terras aangelegd. De hele renovatie van Stelleplas heeft in totaal 2,1 miljoen gulden gekost. Al met al een heel bedrag, maar het resultaat mag er zijn! Daarom moet u echt eens een keer een duik nemen in het vernieuwde zwembad.

De werkzaamheden zijn verricht door Bouwbedrijf Vaessen uit Raamsdonkveer met hulp van enkele plaatselijke aannemers.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie