Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Onderhandeling aansluiting Bébouw bij Volker Wessels Stevin

Datum nieuwsfeit: 25-06-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Koninklijke Volker Wessels Stevin

Persberichten

Rotterdam, 25 juni 1999

De Raad van Bestuur van Koninklijke Volker Wessels Stevin nv deelt, mede namens de aandeelhouders en directie van Bouw- en Aannemingsbedrijf Bébouw bv en Bébouw Ontwikkelingsmaatschappij bv mee, dat gesprekken worden gevoerd over de aansluiting van laatstgenoemde ondernemingen bij Koninklijke Volker Wessels Stevin nv.

De verwachting is gewettigd, dat partijen tot overeenstemming komen over de overname van het gehele geplaatste aandelenkapitaal van Bouw- en Aannemings- bedrijf Bébouw bv en Bébouw Ontwikkelingsmaatschappij bv. De Overname zal in contanten worden voldaan en zal met ingang van 1999 bijdragen aan de winst per aandeel van Koninklijke Volker Wessels Stevin nv.

Bébouw is gevestigd te Woerden en realiseert projecten in eigen ontwikkeling en in opdracht van en/of in samenwerking met derden. De onderneming is gespecialiseerd in geluidsisolerende werkzaamheden alsmede projecten in de zorg- en retailsector. De omzet bedraagt circa fl 30 miljoen en er werken 70 medewerkers. Zowel geografisch als qua aard sluiten de activiteiten goed aan op de activiteiten van de sector Bouw en Vastgoedontwikkeling van Koninklijke Volker Wessels Stevin nv.

De SER-Fusiecommissie en de betrokken vakorganisaties zijn over de voorgenomen verwerving van aandelen geïnformeerd. Aan de Centrale Ondernemingsraad van Koninklijke Volker Wessels Stevin is advies gevraagd.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie