Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Speel en Spetterdag in 's-Gravenpolder

Datum nieuwsfeit: 26-06-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Borsele

Speel en Spetterdag in 's-Gravenpolder

Op zaterdag 26 juni 1999 is de ‘Speel en Spetterdag' in ‘s-Gravenpolder. Op deze dag vindt o.a. de spectaculaire heropening plaats van de speeltuin aan de Middenstraat door wethouder F.J. Tollenaar. De speeltuin is namelijk uitgebreid en er zijn speeltoestellen vervangen en bijgekomen. Met name de nieuwe halfpipe en fietscrossbaan zijn een echte aanwinst! Reden genoeg dus voor een feestelijke heropening en het organiseren van allerlei andere activiteiten. De ‘Speel en Spetterdag' is een gezamenlijk initiatief van de brandweer, scouting en de speeltuinvereniging. Iedereen die belangstelling heeft is welkom op 26 juni!

Er is een heel programma georganiseerd waarbij iedereen welkom is. Van
10.30 -12.00 uur is er een spelcircuit voor groep 3 en 4. Van 13.00 -
15.30 uur zijn er brandweerspelletjes voor groep 5 t/m 8 op het speelterrein, is er een puzzelwedstrijd voor de jeugd en zijn er demonstraties op de nieuwe halfpipe en de fietscrossbaan. Om 14.00 uur verricht wethouder Tollenaar de spectaculaire heropening van de speeltuin. Tot slot vindt om 16.00 uur de prijsuitreiking plaats en zijn er demonstraties van de brandweer.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie