Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Russische opening Midzomerfestival Capelle a/d IJssel

Datum nieuwsfeit: 27-06-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Capelle a/d IJssel

Russische opening Midzomerfestival

Speciaal kinderprogramma
Elk podium heeft zijn eigen sfeer. Zo is er een 'klassiek' podium, een podium oude muziek, één met eigentijdse muziek en één met een kinderprogramma. Op dit laatste podium probeert de heks 'Baba Jaga' samen met haar medespelers de aandacht van de kinderen gevangen te houden.

Toegang gratis
Onder een hopelijk strak blauwe hemel kunt u op speciale terrasjes of gewoon lekker in het gras genieten van de verschillende optredens. Programma en entree zijn gratis. Bij de podia zijn stoelen aanwezig, maar als u zeker wilt zijn van een zitplaats kunt beter uw eigen (klap)stoeltje meenemen.

Het Schollebos is te voet en met de fiets goed bereikbaar. Automobilisten kunnen parkeren achter het gemeentehuis. Vanaf metrostation Capelle-Centrum pendelt elk kwartier een festivalbus.

Rondomprogramma op de 26ste
Op zaterdag 26 juni kunt u tijdens het 'Rondomprogramma' alvast een voorproefje nemen op het Midzomerfestival. Deelnemende musici organiseren in het Isala theater aan het Stadsplein lezingen en workshops.

Wilt u meer informatie over dit festival, dan kunt u bellen met het secretariaat van de Stichting IJsselconcerten, Marja Smit, telefoon 450 89 17.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie