Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Telefonische enquête Kanaalzone Apeldoorn

Datum nieuwsfeit: 27-06-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Apeldoorn

Persberichten naar overzicht


Telefonische enquête Kanaalzone
De gemeente Apeldoorn houdt van 27 juni tot en met 3 juli een telefonische enquête onder (toekomstige) bewoners van de Kanaalzone om een duidelijk beeld te krijgen hoe de bewoners dit gebied ervaren en welke wensen men heeft voor de toekomst. Deze informatie gebruikt de gemeente bij plannen om de Kanaalzone verder te verbeteren.

Aanpak
Voor de telefonische enquête zijn 200 adressen geselecteerd. Voor een deel zijn dit adressen van mensen die aanwezig waren op de informatiebijeenkomst voor bewoners van de Kanaalzone op 28 oktober 1998. De overige adressen zijn geselecteerd door middel van een steekproef.

De enquête wordt door bureau & Samhoud uitgevoerd (grotendeels in de avonduren). Er worden vier korte vragen gesteld over de beleving van de Kanaalzone en de eigen ideeën die bewoners hebben over hoe de kanaalzone er in de toekomst uit zou moeten zien.


Meer informatie over dit persbericht is verkrijgbaar bij ing. R. Scholten, woordvoerder van de Gemeente Apeldoorn. Dhr. Scholten is bereikbaar op nummer (055) 580 13 63 of (06) 51 52 64 57.


© 1999, Gemeente Apeldoorn

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie