Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Stadspenning Den Haag voor W.M. Bredenhorst

Datum nieuwsfeit: 28-06-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Den Haag

28 juni 1999

Stadspenning voor de heer W.M. Bredenhorst

Het college van burgemeester en wethouders van Den Haag heeft de Stadspenning toegekend aan de heer W.M. Bredenhorst.

De heer Wilhelm Marie Bredenhorst is al meer dan dertig jaar verbonden aan uiteenlopende muziekopleidingen, jongerenorkesten en muzikale evenementen. In het bijzonder heeft hij zich toegelegd op muziekpromotie en -educatie voor jongeren. Als dirigent is hij verbonden geweest aan het Hofstad Jeugdorkest Den Haag, het Collegium Musicalum Haganum Den Haag. Hij was oprichter van het Viotta Ensemble en medeoprichter van Viotta Jeugdorkest Den Haag. Van belang is zijn bijdrage aan (structurele) stimulering tot deelname, ondersteuning bij voorbereiding, morele en muzikale begeleiding van deelnemers aan: Oscar Back Concours, Jordens Viooldagen, Davina van Wely Concours, Interprovinciale Muziek Concours, Edith Stein Muziek Concours en het Prinses Christina Concours.

Wethouder mevrouw L.E.J. Engering-Aarts van Financiën en Cultuur reikt de Stadspenning uit aan de heer Bredenhorst op zondag 27 juni a.s. om 16.00 uur. Dit geschiedt tijdens het concert wat zal worden gehouden ter gelegenheid van de viering van het 10-jarig bestaan van van de Vereniging Viotta Jeugdorkest in de Dr Anton Philipszaal in Den Haag.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie