Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

De zaak lanceert Internet-prijsvraag

Datum nieuwsfeit: 28-06-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Persbericht 3Com Benelux

3Com space Welkom bij 3Com Benelux nieuws/evenementen partners technologie solutions producten support inside 3Com

De zaak lanceert spectaculaire Internet-prijsvraag

HAARLEM De Zaak, het intermediale informatie- en adviesconcept voor het midden- en kleinbedrijf, organiseert een spectaculaire prijsvraag waarin de toekomst centraal staat. Doel van de Internet2000 Prijsvraag is het gebruik van het internet door kleinzakelijke ondernemers te stimuleren.

Deelnemers aan de Internet2000 Prijsvraag kunnen hun website laten 'keuren' door een deskundige jury, onder leiding van internet-specialist Ben Tiggelaar. In de jury zit ook Wubbo Ockels, de eerste en tot nog toe enige Nederlandse ruimtevaarder, die zich al jaren met woord en daad om de toekomst bekommert. In oktober zal de jury de beste mkb-site van Nederland met een fantastische prijs belonen. Ook voor het beste internet-idee zijn grote prijzen beschikbaar. Hiervoor dienen bedrijven die (nog) niet actief zijn op het internet te omschrijven, hoe de electronische snelweg hen behulpzaam kan zijn bij de bedrijfsvoering.

"De prijsvraag - die vanaf nu een jaarlijks terugkerend evenement zal worden - is zeker niet alleen bedoeld voor ondernemers die al ervaring hebben met het internet," zegt Robin van der Breggen, Manager Internet bij De Zaak. "Minstens even belangrijk is het over de streep trekken van de groep die nog aarzelt. Die kunnen wij via Internet2000 een directe oplossing bieden om het internet op te gaan."

De prijsvraag, georganiseerd met steun van partners als 3Com, Advisie, Hewlett-Packard, Microsoft, MultiAccess, de Postbank en De Telegraaf, kent een welgevulde prijzenpot: de beste mkb-site wordt beloond met een compleet computernetwerk ter waarde van circa 45.000,-. Het beste internet-idee levert een compleet website-pakket ter waarde van circa 40.000,- op. Er zijn tientallen extra prijzen zoals software-pakketten, hardware, en internet-abonnementen.

De prijzen worden uitgereikt op 1 november 1999. Informatie over de Internet2000 Prijsvraag is te vinden op de website van De Zaak: www.zaak.nl/internet2000 . Telefonische inlichtingen zijn te verkrijgen op (023) 553 5510.

Nieuws/Evenementen | Partners | Technologie | Solutions | Producten | Support | Over 3Com

3Com Home | 3Com Publicaties | Partners Login | Reacties | 3Com Webwijzer

© 3Com Corporation

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie