Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Oracle Financials Release 11 gecertificeerd voor Euro

Datum nieuwsfeit: 28-06-1999
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Oracle Financials Release 11 gecertificeerd voor Euro

De Meern, 28 juni 1999  Oracle kondigt vandaag aan dat de Business and Accounting Software Developers Association (BASDA) in samenwerking met Ernst & Young Nederland Oracle Financials Release 11 als euro-compliant gecertificeerd heeft. De accreditatie heeft betrekking op de EMU-compliance voor zowel multi-currency-conversie als triangulatie volgens de BASDA EMU Advanced Checklist en de BASDA EMU Specificatie.

Daarnaast heeft de Duitse DIN Oracle Financials Release 11 gecertificeerd volgens de Duitse kwaliteitseisen van Euro/Jaar 2000, naast de definitie van de Standard DIN/ISO/IEC 12119 (Deutsche Institut f|r Normung/International Standards Organization) voor financikle ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie