Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

F-Secure Anti-Virus wint veeleisende test Duits PC Magazine

Datum nieuwsfeit: 29-06-1999
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
F-Secure producten krijgen hoge waardering van toonaangevende computerbladen

F-Secure Anti-Virus wint veeleisende test van Duitse PC Magazine

Espoo, Finland, 29 juni, 1999 - F-Secure informatiebeveiligings-producten van Data Fellows hebben weer zeer goede beoordelingen gekregen van enige toonaangevende computervakbladen.
Het virus scan- en beschermings-systeem F-Secure Anti-Virus heeft de anti-virus software test gewonnen in het toonaangevende Duitse tijdschrift PC Professionell. De nieuwe F-Secure Workstation Suite 4.0 kreeg uitstekende waarderingen in een recensie door Secure Computing magazine.

Het Duitse PC Professionell magazine, dat lid is van de Ziff-Davis groep, testte elf anti-virus producten voor haar juli-uitgave. De Editor’s Choice award werd toegekend aan F-Secure Anti-Virus 4.03 van Data Fellows. Het product kreeg de hoogst mogelijke waardering voor zowel virus-bescherming als prestatie. Het blad prees het vermogen van F-Secure Anti-Virus om twee geïntegreerde scan-engines te gebruiken. Als de ene scanner het virus niet detecteert zal de andere dit doen. De test is beschikbaar voor u op het Internet:
www.zdnet.de/produkte/artikel/sw/199907/virenscanner02_00-wf.html

Secure Computing magazine, een van de meest gerespecteerde computer security bladen ter wereld heeft de F-Secure Workstation Suite 4.0 van Data Fellows getest voor haar juli uitgave. F-Secure Workstation Suite is het enige product ter wereld waarbij op een geïntegreerde wijze eerste klas anti-virus bescherming combineert met sterke encryptie voor netwerk verkeer en bestanden opgeslagen op de harde schijf. Door het F-Secure Framework, de drie-laags beveiligings- en management-architectuur is de systeembeheerder in staat om de beveiligings-policies van een hele organisatie te definiëren en te beheren vanaf één gecentraliseerde console. Secure Computing magazine geeft de F-Secure producten de hoogst mogelijke waardering voor features, gebruiksgemak, prestatie, documentatie en overall. Volgens het blad is het sterkste punt van de F-Secure Workstation Suite het feit dat de componenten naadloos integreren en dat het gecentraliseerde controle over het netwerk biedt. De test is beschikbaar op het Internet:
www.westcoast.com/securecomputing/standalone/f-secure-ws/sc_f-secure_ ws.html

Over Data Fellows
Data Fellows is een van ‘s werelds toonaangevende ontwikkelaars van data-beveiligingsproducten. Het biedt geïntegreerde security-oplossingen aan door software-producten op het gebied van anti-virus, data-beveiliging en cryptografie te ontwikkelen, te vermarkten en te voorzien van support voor bedrijfsnetwerkomgevingen.

Data Fellows heeft klanten in meer dan 100 landen, waaronder veel van ‘s werelds grootste industriële bedrijven, bekende telecommunicatiebedrijven, grote internationale luchtvaartmaatschappijen, Europese overheden, posterijen, defensie-apparaten, en verschillende van ‘s werelds grootste banken. Ieder jaar ontvangt men talloze awards en eervolle vermeldingen van vooraanstaande software-magazines en andere publicaties wereldwijd. Zo werd men door het Red Herring Magazine in diens uitgave van september 1998 geselecteerd voor de Wereld-Top 100 van Technologie-bedrijven. Van PC Magazine kreeg men de aanbeveling “Editor’s Choice”.

Over TSP - The Security Provider B.V.
Alle werknemers binnen TSP hebben reeds vele jaren ervaring opgedaan in de Informatie-Beveiligingsbranche. Sinds de oprichting heeft de organisatie zich volledig gespecialiseerd in levering van hoogwaardige Informatie-Beveiligingsproducten. Verder maakt consultancy aangaande Informatie-Beveiliging een groot deel uit van de activiteiten binnen TSP. Door middel van een strategische alliantie met het software-ontwikkelbedrijf Data Fellows in Finland is TSP - The Security Provider in Nederland dé leverancier van Informatie-Beveiligingsproducten geworden.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

TSP – The Security Provider B.V.
Schoenaker 10 F
6641 SZ BEUNINGEN
Tel.: 024 6770366
Fax: 024 6770161
E-mail: (press@tsp.nl)
Internet: www.tsp.nl

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie