Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nieuwe web- en e-commerce mogelijkheden TeamPOINT

Datum nieuwsfeit: 29-06-1999
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Hoofddorp, 29 juni 1999 - POINT Information Systems heeft tijdens de CRM '99-beurs in Londen een aantal nieuwe, geïntegreerde web- en e-commerce mogelijkheden geïntroduceerd voor haar TeamPOINT-software voor ondernemingsbreed relatiebeheer. TeamPOINT versie 2.70 is per direct beschikbaar en omvat een geavanceerde web-module voor marketing en uitgebreide ondersteuning van e-commerce en sales force automation. Ook is de ondersteuning voor meerdere talen en meerdere valuta, waaronder de euro, verder uitgebreid.

Met deze nieuwe mogelijkheden kunnen gebruikers van TeamPOINT nu een compleet en volledig actueel overzicht opvragen van alle klanten-interacties. In dit overzicht wordt tevens informatie opgenomen afkomstig van marketing, verkoop en ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie