Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Land van Cuijk

Datum nieuwsfeit: 29-06-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Dinsdag 29 Juni

BEROVING

Een inwoonster van Cuijk is maandagavond rond 23.30 uur beroofd van haar laptop. Zij liep over de Prof. v.d. Brinkstraat in Cuijk in de richting Cuijk-noord toen zij plotseling door twee onbekende mannen benaderd werd. Een van de mannen pakte haar vast en duwde haar de struiken in. Tegelijkertijd pakte hij de koffer die zij bij zich had af waarna de mannen er vandoor gingen. Een verdachte omschrijft zij als een slanke man van ongeveer 20 a 30 jaar oud, donker haar. Hij droeg een donker jack en een spijkerbroek. De tweede verdachte wordt jonger geschat. Van hem is alleen bekend dat hij donkere kleding droeg. De mannen gingen er vandoor met een rode koffer waarin een Toshiba portable p.c. zat. De politie is op zoek naar getuigen van deze beroving. Zij worden verzocht contact op te nemen met de politie Land van Cuijk, tel 0485 - 355555.

VERKEERSONGEVAL MET LETSEL

Een 49 jarige motorrijder uit Rijkevoort is dinsdagmiddag licht gewond geraakt bij een verkeersongeval op de Lage Startwijk in Beugen. Een 73 jarige automobilist uit Boxmeer reed over de Lage Startwijk en verleende geen voorrang aan de motorrijder die via de Lange Heggen van rechts kwam. Door de aanrijding kwam de motorrijder ten val en liep lichte verwondingen aan zijn knie op.

WINKELDIEFSTAL

Een winkelier uit Sint Anthonis heeft dinsdagmorgen twee inwoners van Stevensbeek aangehouden op verdenking van winkeldiefstal. Hij zag dat het tweetal spullen pakten en zonder te betalen de winkel uitliepen. Hij achtervolgde hen en hield ze vervolgens aan. De politie heeft het tweetal overgenomen en naar het bureau gebracht. In de tas die ze bij zich hadden vond de politie een minidisc, scheermesjes en rookwaren. Deze artikelen bleken bij verschillende zaken in Sint Anthonis gestolen te zijn. Tegen de verdachten, 24 en 26 jaar oud, wordt proces-verbaal opgemaakt.

DIEFSTAL AUTO

Maandag is tussen 07.00 en 22.00 uur een zwarte Golf Pasadena gestolen in Grave. De auto, voorzien van het kenteken DN-RZ-91, stond geparkeerd voor een woning aan de Andoornweg in Grave.

SNELHEID

Tijdens een snelheidscontrole op de Venraijseweg in Overloon controleerde de politie Land van Cuijk dinsdag de snelheid van 308 passerende voertuigen. 61 bestuurders reden te hard waarvan de hoogst gemeten snelheid 78 km/u. bedroeg.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie