Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Commissie Verkeer en Ruimtelijke Ordening Baarn

Datum nieuwsfeit: 30-06-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Baarn

Commissievergaderingen
Alle vergaderingen beginnen om 19.30 uur in het gemeentehuis, ingang Laanstraat. De commissiestukken liggen ter inzage in het gemeentehuis (ingang Stationsweg, tussen 8.00 en 17.00 uur, op vrijdag tot 16.00 uur). De vergaderstukken liggen ook in de Openbare Bibliotheek, Hoofdstraat 1.
Wilt u inspreken, dan moet u dat, voordat de commissievergadering begint, melden aan de voorzitter of de commissiesecretaris.

Op woensdag 30 juni a.s. vergadert de commissie voor verkeer, economie, ruimtelijke ordening en financiën van wethouder Lieberwerth. Aan de orde komen onder andere:

1. Ontwerp Verkeersbesluit: Uitbreiden aantal parkeerplaatsen in parkeerschijfzone, gedeeltelijke wijziging toegestane parkeertijden in bestaande parkeerschijfzone.

2. Ontwerp Verkeersbesluit: Instellen parkeerschijfzone Stationsplein.
3. Voorstel nr. 58: Het nemen van een voorbereidingsbesluit voor het perceel Bremstraat 1, alsmede machtiging B&W tot aangaan overeenkomst met projectontwikkelaar.

4. Voorstel nr. 63: Het nemen van een voorbereidingsbesluit voor het perceel Berkenweg 39, alsmede machtiging B&W tot aangaan overeenkomst met bouwer.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie