Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Routeplanner-offensief van AND

Datum nieuwsfeit: 30-06-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

PERSBERICHT - 30 JUNI 1999

Routeplanner-offensief van AND

AND Publishers heeft vier nieuwe versies uitgebracht van de welbekende AND Routeplanners, namelijk AND Route 2000 Benelux, AND Route 2000 Europa en de nieuwste telgen in de routeplanner-familie, AND Route 2000 Nederland en AND Route USA & Canada.

AND dekt met deze range de complete behoefte in de markt aan routeplanners af. De uitgebreide mogelijkheden en gedetailleerde routebeschrijvingen van deze AND Route-serie maken de traditionele stratenboeken en wegenkaarten overbodig.
Routeplanner Europa

AND Route 2000 Europa (50 landen, 30 steden op straatniveau)

Uniek in de CD-Rom markt is de AND Route 2000 Europa, een praktische wegwijzer voor onderweg, op vakantie of voor zakelijke trips. Routes kunnen gepland worden naar alle steden en dorpen in 50 Europese landen. In de 30 meest bezochte steden kan zelfs op straatniveau gepland worden (Amsterdam, Rotterdam, Brussel, Antwerpen, Gent, Luxemburg, Parijs, Lyon, Marseille, Bordeaux, Nice, Madrid, Barcelona, Sevilla, Rome, Milaan, Florence, Geneve, Zurich, Bern, Salzburg, Vienna, Innsbruck, Hamburg, Berlijn, Munchen, Frankfurt, Cologne, Kopenhagen en Stockholm).

AND Route 2000 Europa biedt daarmee het gereedschap voor een uitstekende voorbereiding voor elke vakantie in Europa.

AND Route 2000 Nederland en AND Route 2000 Benelux (alle steden op straatniveau)

De routeplanners AND Route 2000 Nederland en AND Route 2000 Benelux bevatten gedetailleerde route-informatie, waarmee routes gepland kunnen worden tot op straatniveau. Het is mogelijk te zoeken op straatnamen, tussenstops kunnen gepland worden en is het mogelijk om routes te berekenen door het invoeren van locaties als treinstations, luchthavens en veerdiensten. Er wordt rekening gehouden met éénrichtingsverkeer en bij moeilijke verkeerssituaties geeft het programma rij-instructies. Een Internetlink leidt naar diverse sites met de verkeersinformatie, om de meest optimale routes te kunnen plannen. Alle informatie is eenvoudig te printen en mee te nemen in de auto.
Routeplanner USA

AND Route USA & Canada

De nieuwste in de serie AND routeplanners, AND Route USA & Canada, is een ideaal product voor mensen die Noord-Amerika per auto willen ontdekken.

Het is mogelijk van tevoren trips voor te bereiden, routes uit te zetten en afstanden te berekenen. AND Route USA & Canada bevat alle steden in de Verenigde Staten en Canada met tenminste 5.000 inwoners.

Systeemeisen

De AND Routeplanners zijn te gebruiken op een computer die voldoet aan de volgende eisen: PC met 80486 DX processor (Pentium aanbevolen), Windows 95 en hoger, 16 MB Ram, circa 20 MB vrij op de harde schijf en CD-Rom speler. Aanbevolen is een Internetaansluiting.

Verkrijgbaar

De nieuwste AND Routeplanners zijn verkrijgbaar bij boekhandel, warenhuis, computer- en platenzaak.

Adviesprijs

AND Route 2000 Nederland fl. 49,95
AND Route 2000 Benelux fl. 79,00 / BEF 1490 AND Route 2000 Europa fl. 99,00 / BEF 1890 AND Route USA & Canada fl. 49,95 / BEF 890

Meer in deze serie

Naast bovenstaande producten geeft AND Publishers de volgende routeplanners uit: AND Route Wereld, AND Route Compact Nederland, AND Route Compact België en AND Route Compact Europa.

Algemeen informatienummer: 010-240 38 06

AND Publishers b.v.

AND Publishers b.v. is een dochteronderneming van AND International Publishers n.v., een internationale elektronische uitgever, met hoofdkantoor in Rotterdam en notering aan de Amsterdam Exchanges. In 1998 bedroeg de omzet NLG 61,3 mln. Bij AND werken meer dan 650 mensen.

De uitgeefdochter AND Publishers in Rotterdam levert elektronische naslagwerken en software voor onder meer routeplanning. Zo brengt de uitgever de routeplanners AND Route 2000 Benelux, AND Route 2000 Europa en AND Route Wereld uit en de AND Flightplanner met alle vliegtuigverbindingen op aarde. Het recreatieve segment bestaat uit de AND Wandelroutes en AND Fietsroutes. De educatieve serie bestaat o.a. uit AND Actief Engels. In het segment naslagwerken brengt AND Publishers AND Schrijfwijzer Engels, AND Vertaalwijzer en AND Informatiewijzer 99 uit.

Meer over AND weten? Bekijk onze site: www.and.com

Noot voor de pers (

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie