Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Caledon Systems en SRC E-DI VISION sluiten overeenkomst

Datum nieuwsfeit: 30-06-1999
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Partnership biedt gebruikers totaaloplossing voor elektronisch zakendoen

Katwijk, 30 juni 1999 - Caledon Systems International en SRC E-DI VISION hebben een overeenkomst gesloten om hun oplossingen voor e-commerce te integreren. Dankzij de integratie van Caledon's Districat-oplossing met de EDI-software van SRC kunnen klanten hun bestellingen aan leveranciers doorgeven via verschillende kanalen, zoals e-mail, een Value Added Network, de website van de leverancier, of via een directe inbelverbinding, zonder dat de klant hoeft te beschikken over een EDI-oplossing. De bestelling wordt automatisch verwerkt in het EDI-ordersysteem van de leverancier. Hierdoor kunnen klanten én leveranciers aanzienlijke kostenbesparingen realiseren en bovendien snel ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie