Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Drenthe

Datum nieuwsfeit: 30-06-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Persberichten

Berichten van woensdag tot 16.00 uur
16:43 woensdag 30 juni 1999

Roel Hallink, tel: 0528-295216 of 06-51528156

* Zakkenrollen

EMMEN Werd gistermiddag van een 53-jarige inwoonster van Borger de portemonnee uit haar gestolen. Zij was in een winkel aan De Weiert en bemerkte bij de kassa dat de rits van haar tas, die even daarvoor nog dicht was, nu open was. Zij heeft niet gemerkt dat de portemonnee gestolen werd. In de portemonnee zat een bedrag van ongeveer 230 gulden en diverse pasjes.

HOOGEVEEN Gistermiddag werd 27-jarige inwoonster van Hoogeveen de portemonnee gestolen. Zij winkelde in een zaak aan de Hoofdstraat en had haar portemonnee in haar tas. Bij de kassa bemerkte zij dat de portemonnee verdwenen was. In de portemonnee zat een bedrag van ongeveer 75 gulden, een bankpasje, diverse winkelpasjes en haar rijbewijs.

* Inbraak sportcomplex

HOLLANDSCHEVELD Bij een clubgebouw aan de Kerkhoflaan is afgelopen nacht ingebroken. Een van de ramen van het gebouw werd geforceerd. Vanuit en rek achter de bar zijn een groot aantal, voornamelijk Nederlandstalige CDs, gestolen. Hoeveel er precies weg zijn is nog niet duidelijk.

* Doorrijden na aanrijding

DWINGELOO Parkeerde een 57-jarige inwoner van Wittelte vanmorgen zijn auto voor een café aan het Moleneinde in Dwingeloo. Toen hij, na een kop koffie gedronken te hebben, wegreed heeft hij niet gemerkt dat zijn auto beschadigd was. Thuis gekomen zag hij dat de voorzijde van zijn auto nogal wat schade had. Hij is teruggereden en ter plaatse gekeken of er sporen achter gebleven waren, hetgeen niet zo was. Ook de chauffeur van een graafmachine die daar bezig was had niets gezien of gemerkt. Gezien de schade aan de auto moet er een ander voertuig behoorlijk hard tegenaan gereden zijn. De politie is op zoek naar getuigen om helderheid te krijgen in dit voorval.

* Diefstal wieldoppen

HOOGEVEEN Aan de Spica werden afgelopen nacht van een geparkeerde auto 2 wieldoppen gestolen. Het betreffen wieldoppen van een Volvo 440. Schade is niet bekend.


info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie