Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Informatieavond kantoorvilla Prins Clausstraat Houten

Datum nieuwsfeit: 01-07-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Houten

Informatie/inspraakavond kantoorvilla Prins Clausstraat
22/06/99

Gedurende de afgelopen periode heeft de gemeente onderzoek verricht naar de mogelijkheden om op het terrein van de loods aan de Prins Clausstraat achter Vlierweg nummer 14 een kantoor voor de firma Koot (financiële dienstvelening) te realiseren. Dit onderzoek heeft geleid tot een voorstel in de vorm van een proefontwerp voor een kantoorvilla. Voordat het proefontwerp ter beoordleing wordt aangeboden aan de raadscommissie JORI, willen wij u in de gelegenheid stellen kennis te nemen van dit proefontwerp en uw eventuele vragen en opmerkingen hierover naar voren te brengen.
Daarom nodigen wij u uit voor een informatie/inspraakavond onder voorzitterschap van de verant-woordelijke wethouder, de heer R.H. Lubberdink of diens vervanger voor die avond de heer P. Hordijk. U bent van harte welkom op donderdag 1 juli 1999 om 20.00 uur in zaal
3.72 van het gemeentehuis.
Voor nadere informatie over deze bijeenkomst kunt u contact opnemen met de heer J.M. Olthuis van de afdeling Ruimtelijk Beleid, telefoon 030 -6392653.

Copyright © De Digitale Gemeente Houten 1998 - 1999 Vragen, opmerkingen, suggesties? (info@houten.com)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie